Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като знаем българинът колко честен и свестен човек е, шансовете да те изпързаля частно лице не е за подценяване. Автокъщите поне имат репутация до някаква степен. Трудно се оцелява 10+ години,ако продаваш тоталки.Сега.. Презумпцията е, че рядко някой ще продава перфектна кола. Предвиждал си пари за ремонти и гледаш да не е имала сериозни удари. Пробваш и решаваш.И двете ми Алфи са от автокъща. Предишната я карах 11 години.
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• С какво ще те изпързаля?

Имам уред за измерване дебелината на боята+ грунда под нея.

За 159-ка проблем може да главата- прави се тест за наличие на антифриз в изгорелите газове.

Останалото е въпрос на оглед.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Може би не се изразих точно. Имам предвид, че това,че не е Нов внос не ти е никаква гаранция за нищо. Както могат да те хлъзнат в автокъща, така и частно лице. Ти имаш уреди,ама народът масово няма хал хабер от коли.Купува скрапове и после са му виновни ретрограден Меркурий, брекзит, глобалното затопляне, Алфа,че правят скапани коли и т.н.нов,стар внос,няма значение. Смяташ къв бюджет имаш и си набелязваш коли в бюджета, които отговарят на това, което търсиш и ходиш,гледаш,питаш,пипаш,палиш,караш,проверяваш и така.
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          С какво ще те изпързаля?

Имам уред за измерване дебелината на боята+ грунда под нея.

За 159-ка проблем може да главата- прави се тест за наличие на антифриз в изгорелите газове.

Останалото е въпрос на оглед.
          Пример: От Люлин посока тунела преди няколко години отделиха една от "локалните" ленти с един бордюр около 40-50 см. Редовно се нанизват коли там. Та като си вземеш тотален кривяк от там, то уредчето ти ще бъде много щастливо, с оригиналната боя на колата. Това е просто един пример. Ситуации много.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Е, не съм написал, че на 100% ще хвана болежките.

Въпросът е за често срещаните/вероятните.

Останалото е и доза късмет.

То и при новите коли има доза късмет...
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Момчета, алфата е любов, алфата е мечта,алфата е мода. имаш я....проблем....е това е живота.....просто е по жива от всяка друга машина, и си показва проблемите когато не очакваш, иначе казано душа...а тези който я нямат и говорят за нея, е просто завист...Наздраве и Весели Празници на всички....
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 19:15.
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Момчета, алфата е любов, алфата е мечта,алфата е мода. имаш я....проблем....е това е живота.....просто е по жива от всяка друга машина, и си показва проблемите когато не очакваш, иначе казано душа...а тези който я нямат и говорят за нея, е просто завист...Наздраве и Весели Празници на всички....
                +1(exactly)
                P.S.( Merry Christmas 2 All )
                THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• Вчера гледах тази https://m.mobile.bg/details/11544135824758673
                  Много хубава кола. На реални 180к км е. Моторът и скоростите са в много добро състояние. Първата 1.9, където виждам да не й вие турбото. Дюзите също са ок. Бая е покарах и автоматът е перфектен. Всичко си е стои ДПФ, егр.
                  TI line мисля се води. С черен таван, TI волан и уреди, алуминиева конзола като на TI-ките и мисля и окачването е друго, защото беше по-ниска и малко по-твърда от моята.
                  Няма парктроник, темпомат и хроматично огледало, нo има blue and me и работи.
                  Забележките са: отпред вляво потропва окачването, вероятно долен носач, предната броня в десния ъгъл отдолу е леко пукната. Дисковете имат лек ръб.
                  Колата е внос от Италия. Продавачът е точен и нищо не скри.
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Не знаех че има ТИ с платнени седалки.
                    ТИ с кожа е доста по-красиво, според мен.
                    156 2.0TS

Comment

• Dhtj, тук някъде е твоята кола!

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Dhtj, тук някъде е твоята кола!

Твърде ретро са, иначе не са лоши коли, имат си чар и е34ките и е39ките. Е60ките вече са страшно грозни кенефи.

Иначе моето е ясно, 159 ще е или цлк, напролет ще видим, когато се събудят джамбазите и внесат свежи бройки, зависи какъв конкретен екземпляр ще ми се хареса и дали ще продължа да правя по 3000км на месец и тотално ми писне да ръчкам скорости, тогава вече няма как да е 159, а ще е мерцедес-автомат
                        156 2.0TS

Comment

• Мани го тва 159, ни въри, зЕми си шмерца още сега, тъкмо ше усетиш колко е кола на 10см сняг, еле па аФтомата.
                          Относно обявата, мисля че е прилична колицата, на мен повече ми мяза на фейслифт и с черен таван (блек едишън) както е написал продавача.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Колата не е TI-ка, а с пакет, който има някои неща от ti версията.
                            Фейслифт е. По вин излиза 31.10.2008.
                            Attached Files

Comment

• Не е Блек, а е спорт пакет - има го в епер.
                              Има половината от TI елементите, което не е малко.
                              Интересно, като е толкова добра и има съвсем незначителни забележки, какво те спря да я купиш?
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщение
                                Не е Блек, а е спорт пакет - има го в епер.
                                Има половината от TI елементите, което не е малко.
                                Интересно, като е толкова добра и има съвсем незначителни забележки, какво те спря да я купиш?
                                Не е за мен, а за приятел/стар Алфист/, който още убеждава жена си. Иначе аз веднага я отнасях ако не бях взел, нищо че е с по-малко екстри 😉

Comment

Working...
                                X