Като знаем българинът колко честен и свестен човек е, шансовете да те изпързаля частно лице не е за подценяване. Автокъщите поне имат репутация до някаква степен. Трудно се оцелява 10+ години,ако продаваш тоталки.Сега.. Презумпцията е, че рядко някой ще продава перфектна кола. Предвиждал си пари за ремонти и гледаш да не е имала сериозни удари. Пробваш и решаваш.И двете ми Алфи са от автокъща. Предишната я карах 11 години.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Може би не се изразих точно. Имам предвид, че това,че не е Нов внос не ти е никаква гаранция за нищо. Както могат да те хлъзнат в автокъща, така и частно лице. Ти имаш уреди,ама народът масово няма хал хабер от коли.Купува скрапове и после са му виновни ретрограден Меркурий, брекзит, глобалното затопляне, Алфа,че правят скапани коли и т.н.нов,стар внос,няма значение. Смяташ къв бюджет имаш и си набелязваш коли в бюджета, които отговарят на това, което търсиш и ходиш,гледаш,питаш,пипаш,палиш,караш,проверяваш и така.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеС какво ще те изпързаля?
Имам уред за измерване дебелината на боята+ грунда под нея.
За 159-ка проблем може да главата- прави се тест за наличие на антифриз в изгорелите газове.
Останалото е въпрос на оглед.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Момчета, алфата е любов, алфата е мечта,алфата е мода. имаш я....проблем....е това е живота.....просто е по жива от всяка друга машина, и си показва проблемите когато не очакваш, иначе казано душа...а тези който я нямат и говорят за нея, е просто завист...Наздраве и Весели Празници на всички....Last edited by Бобби; d.m.y г., 19:15.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМомчета, алфата е любов, алфата е мечта,алфата е мода. имаш я....проблем....е това е живота.....просто е по жива от всяка друга машина, и си показва проблемите когато не очакваш, иначе казано душа...а тези който я нямат и говорят за нея, е просто завист...Наздраве и Весели Празници на всички....)
P.S.( Merry Christmas 2 All)
THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Вчера гледах тази https://m.mobile.bg/details/11544135824758673
Много хубава кола. На реални 180к км е. Моторът и скоростите са в много добро състояние. Първата 1.9, където виждам да не й вие турбото. Дюзите също са ок. Бая е покарах и автоматът е перфектен. Всичко си е стои ДПФ, егр.
TI line мисля се води. С черен таван, TI волан и уреди, алуминиева конзола като на TI-ките и мисля и окачването е друго, защото беше по-ниска и малко по-твърда от моята.
Няма парктроник, темпомат и хроматично огледало, нo има blue and me и работи.
Забележките са: отпред вляво потропва окачването, вероятно долен носач, предната броня в десния ъгъл отдолу е леко пукната. Дисковете имат лек ръб.
Колата е внос от Италия. Продавачът е точен и нищо не скри.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеDhtj, тук някъде е твоята кола!
Твърде ретро са, иначе не са лоши коли, имат си чар и е34ките и е39ките. Е60ките вече са страшно грозни кенефи.
Иначе моето е ясно, 159 ще е или цлк, напролет ще видим, когато се събудят джамбазите и внесат свежи бройки, зависи какъв конкретен екземпляр ще ми се хареса и дали ще продължа да правя по 3000км на месец и тотално ми писне да ръчкам скорости, тогава вече няма как да е 159, а ще е мерцедес-автомат
Comment
-
Мани го тва 159, ни въри, зЕми си шмерца още сега, тъкмо ше усетиш колко е кола на 10см сняг, еле па аФтомата.
Относно обявата, мисля че е прилична колицата, на мен повече ми мяза на фейслифт и с черен таван (блек едишън) както е написал продавача.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Не е Блек, а е спорт пакет - има го в епер.
Има половината от TI елементите, което не е малко.
Интересно, като е толкова добра и има съвсем незначителни забележки, какво те спря да я купиш?1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщениеНе е Блек, а е спорт пакет - има го в епер.
Има половината от TI елементите, което не е малко.
Интересно, като е толкова добра и има съвсем незначителни забележки, какво те спря да я купиш?Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
Comment